← Назад

Reina Sofia ResidenceНово

Изграждането на сградите се осъществява с подкрепата на

Избери
Избери
Избери апартамент

Reina Sofia ResidenceНово

Апартаменти 19 / 164
Завършване 2024

"Reina Sofia Residence" е сграда, изцяло създадена да удовлетвори нуждите на съвременния човек в големия и динамичен град. Представяме Ви сграда от ново поколение с енергиен клас А, в която можете да намерите уют, хармония, красота, спокойствие, сигурност, пространство и не на последно място - усещането, че живеете в изискана и луксозна периферия на града, докато в действителност Вие сте в сърцето му, на едно от най-комуникативните и функционални места в столицата.

Локация

Нашата нова сграда "Reina Sofia Residence" се намира в южна София, с удобен достъп до всяка точка на градa. Локацията на сградата е в непосредствена близост до метростанция „Витоша“, МОЛ „Парадайс“ и Зоопарк София. Адресът на сградата е на ул.“Могилата“ 1-5.

Разположение

"Reina Sofia Residence" е иновативен проект, съчетаващ в себе си функционалност, енергийна ефективност и безкомпромисно качество на строителството.

Жилищната част се състои от две сгради, изградени при свързано застрояване и е решена в пет входа – вход А, Б, В, Г и Д.

Апартаменти

"Reina Sofia Residence" – красивото и енергийно ефективно бижу в сърцето на София -разполага със 158 апартамента разпределени в пет входа. Апартаментите се отличават с функционални и светли пространства с индивидуален характер за пълноценен начин на живот в забързания град.

Удобства

За удобство на живущите в сградата на ниво Партер се разполага Заведение за обществено хранене с градина, както и просторно Търговско помещение и още 7бр. по-малки търговски помещения.

Зелени площи и алеи

Предвиденото озеленяване е под формата на тревиста растителност и дървета, стилно оформени и разпределени.

Отопление и охлаждане

Отоплението на апартаментите е решено посредством кондензни стенни водогрейни двуконтурни газови котли или индивидуални термопомпи въздух-въздух по желание на клиента. Топлината допълнително ще се съхранява в дома Ви и благодарение на качествената изолация и дограма, които задържат една постоянна температура в помещенията.

ВиК

Водоснабдяването на обекта за битово-питейни нужди ще е от уличен водопровод. Инсталацията за отводняване на климатичните тела и газовите котли ще се включи в канализационната система на сградата посредством изградена система от воронки, отводнителни решетки и PVC тръби за отвеждане на всички дъждовни води. Заустването на битовите и дъждовни води от сградата ще става в уличната канализация.

Електрическа инсталация

Електроинсталацията е разработена като самостоятелна за всеки от входовете с оглед по-лесна експлоатация. Присъединяването на сградата към електрическата мрежа ще се осъществи от новоизграден трафопост.

Асансьор

Високотехнологични, комфортни и тихи електрически пътнически асансьори, без машинно помещение – БЕЗРЕДУКТОРНО задвижване с 90% ефективност, безредукторен постоянно-магнитен синхронен двигател с VF регулиране в затворена верига, предназначени за 8 лица и с товароносимост 1000 кг.

Паркоместа

За удовлетворяване на нуждите на посетителите и живущите в сградата подземното ниво на “Reina Sofia Residence” разполага с 195 паркоместа за автомобили -– много повече от минималния необходим брой. Предвидени са и 8 зони с места за велосипеди.

Сигурността и удобството на живущите ще бъде гарантирано с контрол на достъпа до подземното ниво на сградата.

Сигурност

Вашата сигурност и спокойствие са наш приоритет. „Reina Sofia Residence“ ще разполага с видеонаблюдение и денонощна охрана на входа на сградата.

Етап на завършеност

Reina Sofia Residence Ново

Фаза 1
Фаза 2
Фаза 3
Фаза 4
Фаза 5
Фаза 6
Фаза 7
Фаза 8

Полагане на основи и изкопни дейности

Изграждане на подземни нива

Стоманобетонова конструкция

Завършване на сградата в етап "Груб строеж"

Вътрешни инсталации

Фасади и покривни системи

Общи части и озеленяване

АКТ 16 и Разрешение за ползване

7
8
  • Етап 6 Фасади и покривни системи

Намери подходящия апартамент за теб и твоето семейство!