Нашата цел е да изграждаме качествени, модерни и функционални жилищни проекти на внимателно подбрани локации.

MD Capital

Reina Sofia е проект на инвестиционна компания ЕМДИ Кепитъл ООД, която е специализирана в изграждането на качествени, иновативни и енергоефективни жилищни сгради. 

Нашият основен фокус е отговорността към клиента и неговата удовлетвореност, като едновременно с това проявяваме грижа и отношение към града, в който живеем. Стремим се да създадем една красива и уютна среда за живот, която не само да предоставя комфорт и качество, а и да бъде по-чиста, по-зелена, по-спокойна, по-достъпна, изцяло ориентирана към нуждите и темперамента на съвременния модерен човек. 

Дружеството e част от група фирми, създадени от предприемачите  Мирослав Тошкин и Делян Дойчев, които имат дългогодишен опит в областта на възобновяемата енергия и приложението ѝ в съвременното строителство. 

Мисия

Основната ни мисия е да осигурим необходимия комфорт и функционалност на нашите клиенти. Ние не продаваме просто красиви и енергоикономични жилища, ние продаваме апартаменти, в които можете да изградите  един щастлив и спокоен живот, които можете без да се замислите да наречете МОЙ ДОМ.  За целта търсим лекота и практичност в дизайна, който Вие след това сами можете интериорно да персонализирате, така че да се чувствате максимално добре във Вашето домашно пространството. 

Други проекти

Един от проектите, с който много се гордеем, е “The Square Apartments”. Тя е разположена на над 700 кв. метра в жк. Малинова Долина. Локацията ѝ е удобна и комуникативна - близо до Околовръстен път и на пресечена улица на “Симеоновско шосе”. От имота не се чува шума на денонощния трафик по булеварда и мястото е проветриво, с ниска степен на запрашеност. Естествената растителност и предвиденото околоблоково озеленяване пък допринасят за подобряване средата на живот.

Това е първата нова жилищна сграда в България, с изградена фотоволтаична електроцентрала енергиен клас А. Общата консумация на енергия за всички нужди на сградата е два пъти по-ниска от сградите ново строителство в София и 2,5 до 3 пъти по-ниска от тази на панелните сгради, изградени през 80-те години на миналия век. Фотоволтаичната централа произвежда повече от 73 000 кВтч чиста енергия на година на място. Тя покрива потреблението на всички енерго-консуматори в общите части на сградата и намалява разходите за поддръжка на сградата значително.

Сайт на проекта
Други проекти

Фотоволтаични паркове

До момента имаме напълно завършени и пуснати в експлоатация 38 фотоволтаични парка из цялата страна. Работим и по проект за изграждане на високотехнологична фабрика.